КРІСЛО У ВИГЛЯДІ ЛИСТА МОНСТЕРИ

Це незвичайне крісло є першою роботою Philip Ahlström. Натхненням для цього проекту стала оригінальна форма рослини Monstera deliciosa, родом із тропічних областей Південної та Центральної Америки.

І результатом такої наснаги став витончений лист, який запрошує вас сісти і відпочити у своїх обіймах. Ажурна форма сидіння та спинки з точністю повторює контури свого природного прототипу. І навіть висота 120 см майже така ж, як у справжнього листя монстери. Блискуча поверхня робить крісло практично невідмінним від справжньої рослини.

І навіть кольори, зелений та білий, ідеально підходять до відчуття «живості» цього шедевра. Сталева основа забезпечує міцність конструкції, а скловолокно, з якого створена зовнішня форма, дає ідеальну гладкість та блиск усіх поверхонь. Дизайнерське крісло закріплене на рухомій стійкій основі та легко обертається навколо своєї осі.
Така незвичайна копія живої рослини чудово розміститься в будь-якому інтер'єрі, особливо коли поруч знаходяться справжні крупнолисті зелені квіти.

А якщо оформити зону відпочинку цими кріслами в оранжереї, то ніхто не здогадається, що ви сидите не в гущавині тропічних нетрів, а відпочиваєте у зроблених руками людини оригінальних предметах меблів.

© Copyright 2024. EDEN BUD
Всі права захищені.