ПОРАДИ ПО ФЕН ШУЙ: ДЕ РОЗМІСТИТИ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ?

Чи думали ви над тим, де в будинку має стояти новорічна красуня? Фахівці фен шуй радять приділити цьому особливу увагу. Правильно розташована новорічна ялинка може подарувати не лише святковий настрій, а й залучити до нового року додатковий успіх у бажаній вами сфері життя.

Для початку потрібно визначитися, що ви хотіли б у наступному році: гроші, кар'єру, кохання чи сім'ю? Скористайтеся компасом фен шуй та розташовуйте ялинку у відповідному куті вашого будинку. Відправною точкою є місце, де ви входите в кімнату.

Якщо в новому році ви хочете зустріти кохання, то ваш кут – далекий праворуч. Для кохання фен-шуй рекомендує ялинку прикрашати блискучими кристалами, шовковими стрічками, серцями, іграшками у формі серця або парними знаками. Колір ялинкових прикрас - червоний і рожевий, верх ялинки повинен бути об'ємним, те ж плюшеве серце, велика куля з мішури.

Якщо перед вами стоїть питання багатства та фінансового благополуччя, то необхідно активізувати протилежний кут – далекий ліворуч. Прикраси мають бути акцентовані у бік золотих чи сріблястих відтінків.

Якщо ви хочете просування кар'єрними сходами, то ставте новорічну ялинку прямо навпроти входу в кімнату. Прикрасити її потрібно у стилі професії, де ви плануєте рости.

Якщо у новому році для вас головним є сім'я та діти, то місце для ялинки це – ближній правий кут. Деревце слід прикрасити іграшками та солодощами, янголятами або зображеннями мадонни з немовлям.

Якщо ви хочете завести нові знайомства або стати відомою особистістю в суспільстві, ялинку слід розташувати в лівому ближньому кутку. Повісьте на ялинку предмети, які ви уособлюєте з цими знайомствами - припустимо, дорогу ручку від "майбутнього покровителя", монету від потенційного спонсора, пару шпильок від краватки, якщо хочете більше дружби з чоловіками.

Якщо ви прагнете подорожей, то найвдаліше місце для ялинки – це праворуч посередині стіни. Активізуйте зону подорожей та наставників, прикрасивши ялинку символікою подорожей. Це можуть бути квитки, фотографії місць, де ви хочете побувати, або інші предмети, які нагадують вам про ваше бажання.

Слід зазначити, що одним із найефективніших способів є розміщення новорічної ялинки посередині кімнати. Так ви зможете посилити практично кожну сторону свого життя, повісивши на гілки відповідні символи у напрямку потрібних вам кутів. Але такий варіант підходить для дуже активних і цілеспрямованих людей здатних встигнути «все і скрізь» - все ж таки бажано знайти баланс.

Якщо потрібний вам кут кімнати зайнятий і, поставити ялинку немає можливості, можна замінити її новорічним вінком, прикрашеним потрібними символами. Гілочки сосни або ялини мають не меншу позитивну енергетику.

© Copyright 2024. EDEN BUD
Всі права захищені.