ПОДУШКИ У ВИГЛЯДІ КАМІННЯ

Група дизайнерів та архітекторів Fivetimesone із Польщі створює чудові предмети інтер'єру, ідеї яких підказує сама природа. Однією з останніх новинок компанії стали колекції безшовних подушок stONE та tONE із 100% натуральної вовни.

Вовна, як міцна сировина, є гіпоалергенною і до того ж не притягує бруд. Внутрішнє наповнення – з поліестеру. Акцент на використанні природної органічної сировини має шляхетні цілі у популяризації еко-дизайну у світі дизайну.

Колекція подушок sTONE імітує величезну морську гальку. Вони наповнені поліефірними волокнами, що забезпечує їм високий рівень еластичності та довгостроковість у використанні.

Друга колекція – tONE – розкриває яскраві фарби природи. Подушки виконані з тих же матеріалів, але мають яскраве забарвлення, за допомогою якого можна скласти гармонійні композиції на будь-який смак.

Як і справжні камені, кожна з подушок серій sTONE і tONE не схожа на іншу і є унікальною. Усі вони виконані вручну. Цікаве рішення цих подушок гідно доповнює практично будь-який дизайн інтер'єру.

© Copyright 2024. EDEN BUD
Всі права захищені.