НОВІ МОЖЛИВОСТІ ПІДВІКОННЯ

Квіти у горщиках – досить звична та банальна ідея для використання підвіконня у будинку. І тільки власна фантазія і допомога фахівців можуть створити незвичайне рішення і перетворити звичайне підвіконня на красиве та функціональне місце інтер'єру.

У квартирах з низькими та широкими підвіконнями легко заощадити простір, влаштувавши робоче місце прямо перед вікном. Для цього необхідно всього лише продовжити підвіконня, додавши під стільницю опори, що виступає в кімнату. Або спорудити складний стіл за допомогою частини, що відкидається, і підставок під неї.

Широке підвіконня в кімнаті можна перетворити на затишний затишний куточок за допомогою м'яких матраців, яскравих подушок та драпіровок текстилем. Під ним вдало розміститися невелика комод або бібліотека.

У кухонній зоні підвіконня може стати обробним столиком або вбудованою мийкою з видом із вікна. Також можна трансформувати його в невеликий обідній стіл, заощадивши багато корисного місця і надавши оригінальності простору кухні.

Еркерне чи кутове розташування вікна дає ще більше можливостей для фантазії. Еркер можна перетворити на окремий куточок відпочинку або влаштувати ігрову зону для дітей. Також простір еркера зручно використовувати для будиночків та приладдя для домашніх тварин.

© Copyright 2024. EDEN BUD
Всі права захищені.