ЕКО-ОФІС У СТИЛІ ЛОФТ

Авторами стильного та креативного офісу Buck O’Neill Builders, що знаходиться на околицях Потреро Сан-Франциско Хілл, є фахівці американської дизайн-студії Jones|Haydu. Робочий простір офісу займає площу понад 1100 кв.

Візуальною домінантою інтер'єру офісного простору є інтегровані живі стіни з рослин. Велика кількість рослин та елементів з дерева робить другий поверх офісу схожим на паркову зону. Загальна стилістика білого відкритого простору лофт із включеннями теплих відтінків дерева створюють інтелектуальну атмосферу комфорту для ефективної роботи.

Сегментований простір об'єднується за допомогою прозорих скляних перегородок, перил та зонуючих перегородок, які зорово збільшують його межі. Крім того, прозорі стіни унеможливлюють ефект замкнутого простору, тому співробітники мають цілком комфортні умови для роботи.

Контрастні включення графітового кольору налаштовують на ґрунтовність у роботі. Прості та чисті лінії втілені в декоративно-функціональних рішеннях та відрізняються скрупульозною увагою до деталей та якості виконання.

© Copyright 2024. EDEN BUD
Всі права захищені.